söndag, september 03, 2006

Efter ett tre timmar långt Stormöte är det nu fastställt.
Kollektivet Olskroken/Kikärtan är död.
Länge leve kollektivet SKEDEN!

Ta 9:an, 8:an eller 4:an mot Angered, gå av på hållplats Hjällbo. Gå upp för trappan, gå mot kyrkan, över torget. Gå sen in till vänster till en plats med gråa tvåvåningshus. Där på nummer 51 bor vi. 110m2! Med balkong, myshörn, discokulor, karlsloksbadrum, skollatintoa, koplansch, grovkök, Narnia, teskåp, kurslitteraturbibliotek samt dretstor röd tekanna. Vill du komma hit på te går det bra.

Kollektivet SKEDEN är ett feministiskt anarkistiskt vegan/vegetariskt ekologiskt rättvisemärkt poetiskt allmäntramsigt kollektiv. De boende här är:

K ( stjärna + röd)
J ( atom + rosa)
A ( träd + grön)
M ( spik + grå)
F ( ankare + svart )

Än så länge går det bra allt. Det är lite skabbigt och gamla tapeter, och de förra boendarna hade inte städat i köket ( örk och skamgrepp och Carola hela dagen !!!!!) men det regnar inte in på balkongen även om det regnar ASMYCKET och blåser.

Apropå Carola, så förordar Kollektivet SKEDEN att Carola ska bli kung istället för kungen, om man nu ska ha en kung. Bara Carola kan göra allt hon vill, som en kung ska kunna. Utan Carola stannar Sverige. Carola är en outsinlig källa till konstiga löpsedlar, precis som en kung ska. Hon kan köra 100km/h för fort utan att få böter, just som en kung ska kunna. Hon är alltid med i Melodifestivalen, det enda tvprogram som alla svenskar ser på och riktigt engascherar sig i, och har dessutom vunnit inte bara en utan tre gånger. Hon har varit med i Allsång på Skansen hela SJU gånger. Hon en förespråkare av sedlighet och kristen tro. Hon smörjer in sin hud varje dag med hudkräm ( olika för morgon och kväll) Hon står bakom hits såsom Mikey, Tommy tycker om mig och Främling. Hon har varit gift med vår andra stora förebild Runar. Hon är allas självklara förebild, och bör hedras därefter. Det enda sättet att göra detta tillbörligt och rättrådigt, är att utnämna henne till kung. Carola är vår nya kung, och Runar är hennes profet, alternativt kung av Norge.

2 Comments:

Blogger Anna said...

runar är så ful.
du är så sjukt mycket snyggare än runar.
jag med.
alla somalier i hjällbo med

03 september, 2006 18:03  
Anonymous Josef said...

Det råkar vara så att Carolas födelsedag är den 8e alltså på fredag! Vi måste fira med fest!

04 september, 2006 09:50  

Skicka en kommentar

<< Home