måndag, november 13, 2006

Det regnar. Igår var det is. Det har regnat in på balkongen, det blåste för mycket från fel håll. Annars regnar det ju inte in där. Alla är besatta av tv-spel förutom Magneto som är besatt av fisk, datorer och kylskåp. Alla hånglar eller slickar varandra på huvet, och alla dansar. Hysteriskt. Jag läser Mumin.

Mumin är bra. Där står allt man behöver veta om livet och hur det är att vara ett litet luddigt mumintroll. Mumintroll är luddiga. Jag är luddig. Mumintroll har en stor rund mjuk mage. Jag har en stor rund mjuk mage. Mumintroll har svans. Jag har svans. Mumintroll har öron. Jag har öron. Slutsats: jag är ett mumintroll. Men tyvärr skulle jag bli förföljd och dödad om någon kom på min riktiga existens, hatbrottslagstiftningen gäller ännu inte mumintroll. Därför måste jag dölja mitt sanna luddiga jag. Jag har kommit bort från Mumindalen. Jag vet inte längre var den är. Likt ett framtida rymdskepp susar jag runt och letar efter mitt runda blåa hem, flera hundra miljoners miljarder ljusår bort.

Snart ska jag gå i ide.

5555555555555555YUDUYTTTLiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii8jjkjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjk9klkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkzzhhhhhhhhhhhhhhhhhhjjäööööööööö8uuuuuuxcvbn