onsdag, februari 21, 2007

Att bada badhus är roligt. Roligast är, såklart, bubbelpoolen. Det är också roligt att titta på alla tjocka persiska tanter. Fast, roligast av allt är att undersöka vadför roliga underkläder folk har. En del har tex tema USA, randiga trosor och ena tutten randig och den andra med stjärnor, samt mycket pushipush. Andra har hemskt opassande gröna spetsstringtrosor, som liksom försvinner in emellan skinkorna och under magen, och endast kan upptäckas strax ovanför höftbenet.

Annat spännande man kan roa sig med är att studera hårväxt. Det sägs i tidningar och tv att det är mycket vanligt med hysterisk rakning av pubisar. Detta hårväxtmåste jag bestämt tillbakavisa. De flesta yngre är förvisso ordentligt rakade, men inte till skallighet. Ben och armhålor är för det mesta ordentligt rakade, men det är inte så att en som jag som klipper mitt kroppshår, och snarare håller det kort än tar bort det, sticker ut speciellt och får elaka blickar. Tvärtom är atmosfären snäll och avspänd. Ingen pekar och skrattar åt din fula mage eller dina konsumkassar till bröst. Det är fint. Det är lite som en fristad från världen. Alla luktar gott. Alla är snälla. Alla har lämnat sin attityd och identitet i skåpet. Kvar finns endast hud och ärr och ickesexuell nakenhet.

Men ibland skrattar de persiska tanterna åt mitt ickebefintliga pigment. När jag kliver upp ur bubbelpoolen är jag rödflammig på alla de mest opassande ställena. De persiska tanterna är inte rödflammiga. De har, tvärtom mot Michael Jackson, mörk hud även under kläderna.

Veckans lärdomar:
1. Semlor är roligare och godare innan än efter de har ätits.

2. Pingis är roligt. Har man dessutom en katt kan man höja pingislekarna till oanade höjder, både för dig men framförallt för katten.

3. Ska man kasta stenar på fönster är det lämpligt att kasta på det fönster som redan är trasigt. Då får man både få sin point visad, samtidigt som det inte innebär mer arbete eller högre psykisk stress för de inblandade.

4. När man tror att våren är här och fåglarna kvittrar och man hittar krokusar och snödroppar vid husknutarna, då kommer snön och eländet och långkalsong och raggsocka och tigertoffla och förseningar på mellan 25 och 40 minuter på samtliga linjer i alla riktningar. Ich möchte ein Eisbär sein etc etc.


(6. För övrigt kan jag rekommendera Muminschampo. Det luktar piggelin och ger ett mycket fluffigt resultat. Dessutom är det miljömärkt, till skillnad från Bamseschampot, och har Mumintrollet och lilla My på framsidan. Det finns även ett med Snorkfröken som luktar "persika". )

1 Comments:

Blogger Cyberhippien said...

När du fortfarane hennade håret kanske du kommer ihåg hur det luktar av nyhennat hår med naturelles miljömärkta honungsschampo. Hö med nyponsoppa, mumsfilibabba!

23 februari, 2007 20:40  

Skicka en kommentar

<< Home